Άγρια δολοφονία στου Ρέντη: 43χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το θύμα ανακάλυψε ο πατριός του μέσα σε μία λίμνη αίματος και έχοντας δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα ένας 43χρονος από τον πατριό του εντός διαμερίσματος 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θηβών 222 στου Ρέντη.

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ο χρόνος θανάτου του υπολογίζεται τουλάχιστον πριν από 12 ώρες.

Στο σπίτι υπήρχε έντονη εικόνα προηγηθείσας πάλης και η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, άρα είτε γνώριζε τον δολοφόνο του το θύμα και του άνοιξε είτε τον αιφνιδίασε. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

ADVERTISING

SHARE: