Αιγάλεω: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του. Εικάζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε

Αιγάλεω: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του. Εικάζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν οι άντρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν σε διώροφη κατοικία  στο Αιγάλεω, επί της οδού Θερμοπυλών, όπου κλήθηκαν για πυρκαγιά στην είσοδο της οικίας

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα το απόγευμα επί της οδού Θερμοπυλών 10 στο Αιγάλεω, από πυρκαγιά που ξέσπασε στην είσοδο διώροφης κατοικίας.

Γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική, άντρες της οποίας με το που έφτασαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στο σπίτι, αντίκρισαν απανθρακωμένο έναν άντρα στον διάδρομο του ισογείου και γύρω του μικρής έκτασης φωτιά.

Οι πυροσβέστες αμέσως έσβησαν τις μικροεστίες και κάλεσαν ιατροδικαστή στο σημείο για να αποφανθεί, εάν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος άντρας να αυτοπυρπολήθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι ενδείξεις αυτής της ενέργειας οφείλονται στο ότι γύρω του υπήρχαν μικροεστίες που σχημάτιζαν μία περίμετρο γύρω από το θύμα, δίχως καν να έχει μεταδοθεί η φωτιά σε έπιπλα ή οτιδήποτε, ενώ το σώμα του άτυχου άντρα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα.

Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους αξιωματικούς του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής, ο τρόπος αυτός δείχνει έναν άντρα που περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό, όντας όρθιος, γι αυτό και το υπόλοιπο εύφλεκτο υγρό σχημάτισε ένα «δαχτυλίδι» γύρω του…

ADVERTISING

SHARE: