Αλεξανδρούπολη: Πιθανόν θύματα διακινητών οι δύο νεκροί μετανάστες

Αλεξανδρούπολη: Πιθανόν θύματα διακινητών οι δύο νεκροί μετανάστες
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τις σορούς εντόπισε κατακρεουργημένες και σε προχωρημένη αποσύνθεση ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμιωτών Αλεξανδρούπολης, όταν πήγε στο κτίριο του Συλλόγου - Βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και την αίθουσα άνω-κάτω με αναποδογυρισμένα τραπέζια και σπασμένες καρέκλες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για το φρικιαστικό διπλό έγκλημα σε βάρος ενός άντρα και μίας γυναίκας, πιθανόν πρόσφυγων, και ηλικίας 20 και 40 ετών αντίστοιχα που ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο.

Τα θύματα ανακάλυψε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμιωτών Αλεξανδρούπολης, όταν πήγε στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόταμου Αλεξανδρούπολης, βρίσκοντας μάλιστα την πόρτα παραβιασμένη και την αίθουσα άνω-κάτω  με αναποδογυρισμένα τραπέζια και σπασμένες καρέκλες.

Παντού υπήρχαν κηλίδες αίματος. Οι σοροί του άντρα και της γυναίκας βρέθηκαν σε απόσταση 4 μέτρων η μία από την άλλη και σκεπασμένες με κουβέρτες. Έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ήταν νεκροί τουλάχιστον έναν μήνα όπως αποδείχτηκε από την ιατροδικαστική εξέταση.

Στο πάτωμα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και διάσπαρτα νομίσματα τούρκικων λιρών. Σε κατάσταση σοκ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας που διερευνά την υπόθεση και ιατροδικαστής.

Καθώς ο χώρος εμφανίζει έντονα την εικόνα πάλης, από τις Αρχές εικάζουν ότι ο άντρας και η γυναίκα πιθανόν έπεσαν θύματα είτε διακινητών είτε έπεσαν θύματα συμπλοκής με άλλους μετανάστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα