Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Μενίδι και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε  ΑΤΜ στη Νέα Κίο.
Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί  βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε ΑΤΜ στη Νέα Κίο. Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi) EUROKINISSI

Οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα και κατά την διαφυγή τους άφησαν πίσω τους μία μπαταρία αυτοκινήτου και ένα λάστιχο

Στόχος διαρρηκτών με την μέθοδο «PLOFKRAAK» έγινε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο έξω από την πρόσοψη της Τράπεζας Πειραιώς, επί της Λ. Δεκελείας 27, στο Μενίδι.

Οι άγνωστοι δράστες λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, παροχέτευσαν μείγμα αερίου στο ΑΤΜ και προκάλεσαν έκρηξη, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν τα ΑΤΜ με τα μετρητά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Πίσω τους άφησαν μία μπαταρία αυτοκινήτου και ένα κομμάτι λάστιχο που χρησιμοποίησαν, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

ADVERTISING

SHARE: