Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ στο Χαλάνδρι

Διαρρήκτες με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από Super Market στα Μελίσσια, αφαίρεσαν την κασετίνα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαρρήκτες με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από Super Market στα Μελίσσια, αφαίρεσαν την κασετίνα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν με την μέθοδο «PLOFKRAAK» το ΑΤΜ και αφαίρεσαν τις κασετίνες-Σχεδόν καθημερινά είναι πλέον τα χτυπήματα

Σε καθημερινότητα έχει αρχίσει να διαμορφώνεται η συχνότητα των επιθέσεων σε ΑΤΜ με σκοπό την αφαίρεση των μετρητών.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ επί της οδού Χίου 53-55.

Οι άγνωστοι δράστες, αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ με την μέθοδο «PLOFKRAAK», το ανατίναξαν και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα, ενώ προκάλεσαν μεγάλες φθορές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στην πρόσοψη της επιχείρησης.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ADVERTISING

SHARE: