Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Γλυφάδα αλλά έφυγαν άπραγοι

Ανατίναξη ΑΤΜ στο χωριό Κανάλι στην Πρέβεζα. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017. Το μηχάνημα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Ανατίναξη ΑΤΜ στο χωριό Κανάλι στην Πρέβεζα. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017. Το μηχάνημα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

Νέο χτύπημα από "plofkraakers" σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ στην Γλυφάδα-Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έφυγαν, αφήνοντας πίσω τους φθορές

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει να είναι η δράση συμμοριών που ανατινάζουν ΑΤΜ για να αφαιρέσουν τα χρήματα από τις κασετίνες, με την Αστυνομία να βρίσκεται κοντά στα ίχνη τουλάχιστον μίας σπείρας αλλά να πασχίζει να τους εντοπίσει.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, επί της Λ. Βουλιαγμένης 174, στην Γλυφάδα, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ.

Οι δράστες αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ, με την μέθοδο «PLOFKRAAK», το ανατίναξαν, χωρίς να καταφέρουν όμως να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έτσι αποχώρησαν άπραγοι, αφήνοντας πίσω τους όμως ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στην πρόσοψη της επιχείρησης.

Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

ADVERTISING

SHARE: