Αντιεξουσιαστές προειδοποιούν: Δηλητηριάσαμε προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ

Αντιεξουσιαστές προειδοποιούν: Δηλητηριάσαμε προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ

Για ακόμη μια χρονιά αντιεξουσιαστές προειδοποιούν τους καταναλωτές λέγοντας πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με εκπροσώπους εταιρειών τροφίμων, ύστερα από την νέα εμφάνιση των «μαυροπράσινων εμπρηστών» και του σχεδίου «Πράσινη Νέμεσις-Πράξη 3», όπου, όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος επέλεξαν την περίοδο των εορτών για να μολύνουν τρόφιμα και αναψυκτικά με υδροχλωρικό οξύ, τα οποία απειλούν να επανατοποθετήσουν στα ράφια των σουπερμάρκετ από αύριο έως και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Για το θέμα είναι ενήμερη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η Κρατική Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση των Αρχών προς τις εταιρείες είναι να μην ρισκάρουν, όπως άλλωστε δεν έχουν πράξει ούτε στο παρελθόν και να αποσύρουν τα προϊόντα τους για λόγους προφύλαξης της δημόσιας υγείας, με ό,τι κόστος έχει αυτό για τις ίδιες τις εταιρείες.

Μάλιστα, οι «μαυροπράσινοι εμπρηστές» «ανέβασαν» και σχετική τους ανακοίνωση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μέσω της οποίας αναφέρουν τις πράξεις τους και τις επιδεικνύουν με σχετικό φωτογραφικό υλικό… Ακολουθεί η απειλή-ανακοίνωσή τους:

«Αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα. Όλο αυτό το πανηγύρι εχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση.

Γι αυτό το λόγο επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προϊόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προϊόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Για κάθε προϊόν δείχνουμε ακριβώς πως βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι έτοιμο να επανατοποθετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Μαυροπράσινοι Εμπρηστές».

“Σχετικά με κείμενο που αναρτήθηκε χθες (18 Δεκεμβρίου 2017), σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, ανακοινώνεται, ότι η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Από τις αστυνομικές Αρχές, ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα