Απήγαγε και κλείδωσε σε υπόγειο έναν αλλοδαπό γιατί του χρωστούσε χρήματα

Απήγαγε και κλείδωσε σε υπόγειο έναν αλλοδαπό γιατί του χρωστούσε χρήματα
Φωτογραφία αρχείου

Μεταξύ άλλων η Ασφάλεια Πατρών εξετάζει την πιθανότητα το χρέος να δημιουργήθηκε από λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δυο Έλληνες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο, από την λαϊκή αγορά έναν 36χρονο Πακιστανό και τον μετέφεραν σε καφετέρια συγγενικού προσώπου του 42χρονου, όπου ο τελευταίος με απειλές κατά της ζωής του παθόντα, απαιτούσε να του καταβάλλει μέχρι τις 8 το βράδυ το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ για παλαιότερες μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, ενώ λίγο πριν φύγουν οι δράστες κλείδωσαν τον Πακιστανό στο υπόγειο του καταστήματος και του άφησαν το κινητό του για να βρει τα χρήματα.

Ο 36χρονος χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο ενημέρωσε το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, να μεταβούν άμεσα στο κατάστημα και να τον απελευθερώσουν, σπάζοντας την πόρτα και προσήγαγαν τους συγγενείς του δράστης και τους υπαλλήλους της καφετέριας στην Ασφάλεια.

Εξαιτίας αυτών των προσαγωγών ο 42χρονος προσήλθε από μόνος του χθες αργά το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών του και για να εξακριβωθεί το χρέος αυτό από που δημιουργήθηκε καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι προέρχεται από λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα