Απίστευτο: 9χρονοι με ρόπαλα επιτέθηκαν σε υπάλληλο φαρμακείου

Δεν πίστευε στα μάτια τους ένας υπάλληλος φαρμακείου όταν τέσσερα παιδιά εισέβαλαν στο φαρμακείο κρατώντας ξύλινα ρόπαλα, τον χτύπησαν και αφαίρεσαν μικροποσό από το ταμείο

Λήσταρχοι ετών 9! Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στις 10 το πρωί του Σαββάτου ο υπάλληλος ενός φαρμακείου στον πλέον κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 12.

Ξαφνικά, τέσσερις ανήλικοι Ρομά, δύο 9χρονοι, ένας 11χρονος και ένας 12χρονος, κυριολεκτικά εισέβαλαν μέσα στο φαρμακείο κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και κατευθείαν και δίχως να πουν κουβέντα επιτέθηκαν στον υπάλληλο, όλοι μαζί τον χτύπησαν ξανά και ξανά και άρπαξαν από το ταμείο ένα μικροποσό με το οποίο και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησαν αναζητήσεις της Αστυνομίας και λίγο μετά εντοπίστηκαν οι ανήλικοι ληστές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το μικροποσό που είχαν αρπάξει, τα ξύλινα ρόπαλα που χρησιμοποίησαν και μία απομίμηση πιστολιού-αναπτήρας!

Οι ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, ενώ πραγματοποιούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των γονέων τους.

ADVERTISING

SHARE: