Από ασφυξία ο θάνατος του ναυτικού που βρέθηκε στον ψυγειοκαταψύκτη

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή του συνταξιούχου ναυτικού από την Καλλιθέα Βασίλη Κοκκίνη, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη, στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του στην Καλλιθέα. Διαβάστε το ρεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στον συνταξιούχο ναυτικό από την Καλλιθέα Βασίλη Κοκκίνη, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη, στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του στην Καλλιθέα επί της οδού Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, όπως είπε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, θάνατός του ήταν ασφυκτικός και αποδίδεται στην απόφραξη των αναπνευστικών οδών. Ο άτυχος άνδρας έφερε και δύο προθανάτια τραύματα στο κεφάλι από θλων και αμβλύ όργανο, κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι οικιακό σκεύος. Κατά συνέπεια, προκύπτει το συμπέρασμα ότι το θύμα δέχτηκε δύο χτυπήματα στο κεφάλι από κάποιο όργανο, τα οποία δεν ήταν μοιραία αλλά τον ακινητοποίησαν και πιθανώς τον άφησαν αναίσθητο. Στη συνέχεια ο δράσης ή οι δράστες τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον φίμωσαν με αποτέλεσμα της φίμωσής του σε μύτη και στόμα, τον ασφυκτικό θάνατο.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των ευρημάτων στο διαμέρισμα της Καλλιθέας από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλγαρική αστυνομία έχει εντοπίσει την πρώην σύζυγο του θύματος και βασική ύποπτο για την υπόθεση Ανέλια Αλεσάντροβα και αναμένει από τις ελληνικές αρχές για το πότε θα κληθεί, κάτι που εξαρτάται από την πορεία της προανάκρισης.

Όλο το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος και η παγίδα της συζυγοκτόνου στον ναυτικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αναγνωρίστηκε ο νεκρός που βρέθηκε στον ψυγειοκαταψύκτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς η Βουλγάρα συζυγοκτόνος 'παγίδευσε' τον ναυτικό πριν καταλήξει στον καταψύκτη

ADVERTISING

SHARE: