Απολογείται σήμερα ο πατέρας της μικρής Στέλλας

Απολογείται σήμερα ο πατέρας της μικρής Στέλλας

Αναμένεται να οδηγηθεί στον τακτικό ανακριτή αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει σήμερα ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ομολόγησε στις αρχές ότι σκότωσε την 6χρονη κόρη του, Στέλλα, και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τη σορό.

Ο κατηγορουμενος είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσειντους υπερασπιστικούανυου ισχυρισμούς, αντιμέτωπος με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και με το πλημμέλημα της περιύβρισης νεκρού, ύστερα από την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει στις αστυνομικές αρχές ότι από τις φωνές και τα κλάμματα της μικρής, η οποία δεν επιθυμούσε να κάνει μπάνιο, οδηγήθηκε στο να τη σφίξει στο στήθος του με αποτέλεσμα το κορίτσι να πεθάνει. Στη συνέχεια, όπως κατέθεσε, μετέφερε σε τρεις μεγάλες σακούλες το παιδί και το πέταξε σε κάδο απορριμάτων. Μάλιστα, μίλησε για “κακιά στιγμή” υποστηρίζοντας πως το φονικό έγινε “κατά λάθος”.

Σήμερα πάντως, αναμένεται να επαναφέρει το ζήτημα της ψυχικής του καταστασης, καθώς ισχυρίζεται ότι έπασχε από κατάθλιψη λόγω των προβλημάτων υγείας της μικρής Στέλλας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για να την αντιμετωπίσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο υπερασπιστικός ισχυρισμός ήδη αντικρούεται από τη μητέρα του παιδιού, η οποία την τραγική ημέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μία επέμβαση. Σύμφωνα με το δικηγόρο της, έχει ήδη ζητήσει την τιμωρία του παιδοκτόνου και πως η ίδια βρισκεται σε διαταραχή από το στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα