Απόπειρες διάρρηξης με ανατίναξη ΑΤΜ σε Άγιο Στέφανο και Κηφισιά

Απόπειρες διάρρηξης με ανατίναξη ΑΤΜ σε Άγιο Στέφανο και Κηφισιά
Σπασμένο μηχάνημα ΑΤΜ Eurokinissi

Πιθανόν πρόκειται για τους ίδιους δράστες και στις δύο απόπειρες, αφού μεταξύ τους υπήρχε διαφορά μόλις μισής ώρας - Στην τελευταία απόπειρα άφησαν πίσω και μία φιάλη υγραερίου

Δύο απανωτές απόπειρες διάρρηξης με ανατίναξη ΑΤΜ και την μέθοδο «PLOFKRAAK» σε Άγιο Στέφανο και Κηφισιά σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, με διαφορά μόλις μισής ώρας μεταξύ τους και πιθανόν να πρόκειται για τους ίδιους δράστες και στις δύο απόπειρες.

Η πρώτη απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ, επί της Λ. Μαραθώνος 41, στον Άγιο Στέφανο.

Οι δράστες παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ και στη συνέχεια το ανατίναξαν, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα, αφού καταστράφηκε το ΑΤΜ και προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη της επιχείρησης.

Στη συνέχεια σημειώθηκε και δεύτερη απόπειρα, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο 14 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στην Κηφισιά.

Και πάλι οι δράστες παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ και το ανατίναξαν με τα ίδια όμως αποτελέσματα. Οι δράστες έφυγαν άπραγοι αφήνοντας μόνο ζημιές πίσω τους και μία φιάλη υγραερίου που άφησαν στο τελευταίο χτύπημα.

Παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμό τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα