Άπραγοι έφυγαν ληστές που χτύπησαν χρηματαποστολή στο Μετρό

Στάση εργασίας έχουν αύριο οι εργαζόμενοι στο μετρό.
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Στάση εργασίας έχουν αύριο οι εργαζόμενοι στο μετρό. EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ EUROKINISSI

Υπό την απειλή καλάσνικοφ, ο ένας εκ των ληστών απαίτησε από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής να του ανοίξουν με τον κωδικό τους το μεταλλικό κουτί ασφαλείας που είχε τα χρήματα μέσα, όταν όμως το άνοιξε, εκείνος ανακάλυψε πως ήταν άδειο, καθώς οι υπάλληλοι είχαν μόλις ολοκληρώσει την τροφοδοσία

Νόμιζαν ότι είχαν σχεδιάσει τη ληστεία της χρηματαποστολής με κάθε λεπτομέρεια, αλλά δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο λόγος για δύο ληστές οι οποίοι παρακολούθησαν την χρηματαποστολή που θα τροφοδοτούσε χθες νωρίς το πρωί το ΑΤΜ μέσα στην στάση του Μετρό στον Νέο Κόσμο.

Ο ένας έμεινε έξω από το Μετρό με αναμμένη την μηχανή της κλεμμένης μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν και ο άλλος φόρεσε έναν σκούφο και κρατώντας ένα καλάσνικοφ κατέβηκε στο Μετρό, ακινητοποιώντας έτσι τους δύο υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

Υπό την απειλή του αυτόματου όπλου, απαίτησε να του ανοίξουν με τον κωδικό τους το μεταλλικό κουτί ασφαλείας που είχε τα χρήματα μέσα, όταν όμως το άνοιξε, εκείνος ανακάλυψε πως ήταν άδειο, καθώς οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής είχαν μόλις ολοκληρώσει την τροφοδοσία. Ο δράστης όντας άπραγος πλέον, αναγκάστηκε να βγει έξω τρέχοντας και να διαφύγει με τον συνεργό του.

ADVERTISING

SHARE: