Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. για επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης: Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν θα επιτευχθεί

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης από ομάδα 10 περίπου αγνώστων ατόμων τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου 2017. Από την επίθεση με τις βόμβες μολότοφ προκλήθηκε πυρκαγιά σε τρία από τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στο προαύλιο, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στην κεντρική είσοδο και στα παράθυρα.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης από ομάδα 10 περίπου αγνώστων ατόμων τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου 2017. Από την επίθεση με τις βόμβες μολότοφ προκλήθηκε πυρκαγιά σε τρία από τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στο προαύλιο, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στην κεντρική είσοδο και στα παράθυρα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ούτε θα μετατραπούν σε στρατιωτικοποιημένες ζώνες, επεσήμανε ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, με αφορμή την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικό Τμήμα γίνεται στόχος επίθεσης στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, βέβαια με φθίνουσα τάση.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αντιστροφής της πραγματικότητας, σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες, ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας.
Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν θα επιτευχθεί.

Τα στελέχη της Αστυνομίας επιτελούν καθημερινά το καθήκον τους. Τα Αστυνομικά Τμήματα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και δεν είναι ούτε θα μετατραπούν σε στρατιωτικοποιημένες ζώνες.

Τα Αστυνομικά Τμήματα είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκουν στην ελληνική κοινωνία, την οποία υπηρετούν και προστατεύουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ειδικοί Φρουροί για επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης: Ήθελαν νεκρό αστυνομικό

Καταδρομική επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης

ADVERTISING

SHARE: