Άρωμα ‘Πυρήνων της Φωτιάς’ στη ληστεία της Γεωπονικής

Άρωμα ‘Πυρήνων της Φωτιάς’ στη ληστεία της Γεωπονικής

Αδερφός, ανθρώπου που είχε κατηγορηθεί ως μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, είναι ο συλληφθείς δράστης στην ληστεία της χρηματαποστολής στην Γεωπονική Σχολή

Αδερφός, ανθρώπου που είχε κατηγορηθεί ως μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς είναι ο συλληφθείς δράστης από την ένοπλη ληστεία της χρηματαποστολής που έγινε το πρωί εντός της Γεωπονικής Σχολής στην Ιερά Οδό.

Πλέον μάλιστα, στις έρευνες αναμένεται να εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για νέο πυρήνα μελών. Ο αδερφός του συλληφθέντα, ήταν ανάμεσα στα μέλη που είχε συλλάβει η Αντιτρομοκρατική το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 10 το πρωί εντός της Γεωπονικής Σχολής στην Ιερά Οδό, κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ από υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

Οι δύο ένοπλοι δράστες με απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα. Στο μεταξύ, όμως είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και σύντομα οι γύρω δρόμοι γέμισαν περιπολικά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και να καταφέρουν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες.

Οι ίδιοι προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα μηχανάκι που είχαν ως όχημα διαφυγής, όμως δεν πήρε μπροστά και έτσι διέφυγαν τρέχοντας. Στην γύρω περιοχή διεξάγονται ακόμα έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστης, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να έχει εκμεταλλευτεί την βλάστηση και να έχει κρυφθεί εντός της Γεωπονικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα