Ασπρόπυργος: Δολοφονική επίθεση κατά εργατών με μαχαίρια και σιδερογροθιές

Ασπρόπυργος: Δολοφονική επίθεση κατά εργατών με μαχαίρια και σιδερογροθιές
Φορτηγά στους χώρους της Χαλυβουργίας Ελλάδος, φεύγουν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, υπό την προστασία των ΜΑΤ, Τρίτη 24 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) eurokinissi

Οι δράστες μπήκαν στο χωράφι, περικύκλωσαν τους δύο εργάτες και άρχισαν να τους χτυπούν με σιδερογροθιές στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα. Τα θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Δύο μετανάστες εργάτες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρια και σιδερογροθιές.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα και ενώ οι δύο μετανάστες βρισκόντουσαν στα χωράφια όπου δουλεύουν, στη Γκορυτσά Ασπροπύργου, μια ομάδα πέντε ατόμων τους επιτέθηκε. Οι δράστες μπήκαν στο χωράφι, περικύκλωσαν τους εργάτες και άρχισαν να τους χτυπούν με σιδερογροθιές στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Αυτήν την ώρα σύμφωνα με όσα είπε στο News 24/7 ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας της Ελλάδας, Τζαβεντ Ασλάμ, οι δύο εργάτες ο Ασφάκ Μαχμούντ και ο Βακάς Χουσείν υποβάλλονται σε αξονική και άλλες εξετάσεις, καθώς έχουν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα