Αστυνομική επιχείρηση σε δομή της Θεσσαλονίκης

Στη δομή της Softex δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα και εντάσεις ενώ λόγω και της διακίνησης ναρκωτικών αποφασίστηκε η έφοδος

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες της Πέμπτης σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην δομή της Softex από το σύνολο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους κατοίκους εντός και πέριξ των δομών και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες.

Βορειοαφρικανοί στην πλειονότητά τους προκαλούν συνεχώς προβλήματα και εντάσεις ενώ λόγω και διακίνησης ναρκωτικών αποφασίστηκε η έφοδος.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, προσήχθησαν συνολικά 63 αλλοδαποί,(Αλγερινοί, Τυνήσιοι, Μαροκινοί, Σύροι, Πακιστανοί και παράνομοι μετανάστες από Γουινέα και Μαλί) εκ των οποίων οι 40 παρελήφθησαν από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω ενέργειες, καθώς στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, συνελήφθη 22χρονος Αλγερινός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 16,7 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μετανάστες

ADVERTISING

SHARE: