Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας όρμησε και συνέλαβε επικίνδυνο κακοποιό

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΤΜ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΤΜ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ MOTIONTEAM

Ένας 46χρονος Έλληνας ληστής που είχε μόλις πάρει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείτο για υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών, θέλησε φαίνεται να εκμεταλλευτεί την άδεια του, διαπράττοντας άλλη μία ληστεία, αυτή τη φορά σε βάρος σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας στο Χαλάνδρι

Ήρωας της ημέρας αναδείχτηκε ένας αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, ο οποίος όντας εκτός υπηρεσίας κατάφερε να αφοπλίσει και να συλλάβει έναν επικίνδυνο κακοποιό, που σκόρπισε τον τρόμο στο Χαλάνδρι, το πρωί της Τρίτης. Ένας 46χρονος Έλληνας ληστής που είχε μόλις πάρει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείτο για υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών, θέλησε φαίνεται να εκμεταλλευτεί την άδεια του, διαπράττοντας άλλη μία ληστεία.

Στόχο του έβαλε ένα σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας επί της Λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ο 46χρονος εισήλθε ένοπλος στο κατάστημα και άρχισε να φωνάζει «ληστεία».

Τότε, ένας πολίτης αποπειράθηκε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον χτυπήσει στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου του και να τον τραυματίσει ελαφρά, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή πεζός. Εντός του καταστήματος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος πραγματοποιούσε τα ψώνια του και αποφάσισε να τον καταδιώξει.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε, ότι ο αστυνομικός τον πλησίαζε στη συμβολή των οδών Πέλλης και Ελικώνος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του αστυνομικού, δίχως ευτυχώς να τον πετύχει. Ψύχραιμος ο αρχιφύλακας όρμησε πάνω του και τον αφόπλισε, συλλαμβάνοντας τον επί τόπου, ενώ στη συνέχεια τον παρέδωσε στους συναδέλφους του της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο.

ADVERTISING

SHARE: