Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε άστεγο

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε άστεγο

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία εκτιμάται ότι το όχημα είναι μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί. Ο άστεγος πέθανε λίγες μέρες αργότερα στο νοσοκομείο

Την βοήθεια των πολιτών ζητά η Τροχαία για τον εντοπισμό ενός ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε άστεγο στην Κηφισιά, όπως και στοιχεία για την ταυτοποίηση του θύματος.

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, περίπου στις 04:35 το ξημέρωμα, στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Αθηνάς, κατεύθυνση από Μαρούσι προς Εκάλη, στην περιοχή του Δήμου Κηφισιάς, αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αγνώστων στοιχείων οδηγό, παρέσυρε πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πεζού, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, οπότε και εξέπνευσε. Πρόκειται πιθανόν για άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, αναστήματος 1,70 μέτρων, αδύνατου περί τα 65 κιλά, μελαχρινού με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία εκτιμάται ότι το όχημα που εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού αυτού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430.

ADVERTISING

SHARE: