Αυτός είναι ο 68χρονος που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να θωπεύει 11χρονο κοριτσάκι

Αυτός είναι ο 68χρονος που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να θωπεύει 11χρονο κοριτσάκι

Με εισαγγελική διάταξη δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του 68χρονου, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου στην Σπάρτη

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σπάρτης, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του 68χρονου Δημήτριου Στρατηγέα του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-89610, 27310-89612 και 27310-89613 του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σε ό,τι αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, ο δράστης φέρεται να είχε αποπειραθεί τρεις φορές να προσεγγίσει το κοριτσάκι στον δρόμο και μάλιστα στο κέντρο της Σπάρτης, με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος του και για αυτόν τον σκοπό προσπαθούσε να το δελεάσει με παιχνίδια και χρήματα.

Την δεύτερη φορά ο πατέρας του παιδιού τον υποψιάστηκε και τον κατήγγειλε στις Αρχές και μετά από παρακολούθηση οι άντρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας επενέβησαν και τον συνέλαβαν τη στιγμή που θώπευε το παιδί και ευτυχώς πριν προλάβει να ασελγήσει σε βάρος του. Οι Αρχές που δεν έχουν στοιχεία για το παρελθόν του καθώς ζούσε στο εξωτερικό και μετά τη σύνταξή του επέστρεψε στην Σπάρτη, εικάζουν πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο 68χρονος να το έχει πράξει αυτό ξανά στην ευρύτερη περιοχή ή να έχει αποπειραθεί να το πράξει και με αυτή τη λογική ζητούν από τους πολίτες τυχόν πληροφορίες και δημοσιεύουν την φωτογραφία του.

ADVERTISING

SHARE: