Αυτοτραυματίστηκε και δήλωσε θύμα ληστείας γιατί έχασε τα λεφτά του θείου του στον τζόγο

Στιγμιότυπο από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015. Σχεδόν σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παρατηρείται αυξημένη κίνηση, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν τουλάχιστον ένα μέρος από τα 4,2 εκατ. ευρώ που θα μοιράσει το Τζόκερ στη σημερινή κλήρωση.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015. Σχεδόν σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παρατηρείται αυξημένη κίνηση, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν τουλάχιστον ένα μέρος από τα 4,2 εκατ. ευρώ που θα μοιράσει το Τζόκερ στη σημερινή κλήρωση. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 31χρονου ο οποίος «σκηνοθέτησε» ληστεία σε βάρος του, προκαλώντας ο ίδιος τραύματα στον εαυτό του

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας ενός 31χρονου για ληστεία σε βάρος του, εξακριβώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Ειδικότερα, ο 31χρονος προσποιήθηκε στις Αστυνομικές Αρχές το θύμα ληστείας, δηλώνοντας ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας, άγνωστοι τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και αφαίρεσαν από το σπίτι του το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε «σκηνοθετήσει» ο ίδιος τη ληστεία σε βάρος του, προκαλώντας τραύματα στον εαυτό του με ένα ξύλινο ρόπαλο σε βαθμό που χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες σε νοσοκομείο.

Όλο αυτό το έκανε για να δικαιολογήσει στον θείο του και σε άλλους συγγενείς του ότι δεν κατείχε πλέον το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε ξοδέψει στο στοίχημα!

Μάλιστα το ποσό αυτό του το είχαν δώσει οι συγγενείς του για να αγοράσουν από κοινού ένα ακίνητο και μέσα σε ελάχιστα 24ωρα κατάφερε να το εξαφανίσει παίζοντας μανιωδώς στοίχημα…

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ADVERTISING

SHARE: