Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο. Κατά τη διαφυγή του πέταξαν ένα σακίδιο που στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα γεμάτο αεροβόλο περίστροφο

Στόχος αγνώστων διαρρηκτών έγινε στις δύο τα ξημερώματα ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Λιοσίων 50 στην Αθήνα.

Οι δράστες αφού έσπασαν τα μεταλλικά ρολά ασφαλείας και την βιτρίνα, εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος, απ’ όπου αφαίρεσαν συσκευές κινητών τηλεφώνων και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, που ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ τρέχοντας για να ξεφύγουν, πέταξαν ένα σακίδιο στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε ένα γεμάτο αεροβόλο περίστροφο.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

ADVERTISING

SHARE: