Διόδια Ελευσίνας: Οι αρχές εντόπισαν 105 κιλά κάνναβης!

Διόδια Ελευσίνας: Οι αρχές εντόπισαν 105 κιλά κάνναβης!

Συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός στα Διόδια Ελευσίνας που μετέφερε από την Θεσπρωτία στην Αθήνα 105 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον σταθμό Διοδίων της Ελευσίνας, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 25χρονος Αλβανός, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι επιπλέον τέσσερα άτομα, δύο Αλβανοί, ένας υπήκοος Ουκρανός και ένας Έλληνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του συλληφθέντα.

Χθες το απόγευμα οργανώθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας κατελήφθη ο 25χρονος στο σταθμό Διοδίων της Ελευσίνας, να μεταφέρει εντός Ι.Χ. αυτοκινήτου, 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς είχε παραλάβει τις ποσότητες αυτές, πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας σε περιοχή της Θεσπρωτίας, κατ' εντολή των άλλων δύο Αλβανών. Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι είχαν επιφορτισθεί με το ρόλο της επιτήρησης και ασφαλούς μεταφοράς των ναρκωτικών κατά την πραγματοποιηθείσα διαδρομή.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 105 κιλών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ADVERTISING

SHARE: