Δώδεκα συλλήψεις για μπαρμπούτι στην Κάλυμνο

Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Το ποσό των 5.760 ευρώ κατάσχεσαν οι Αρχές μετά τη σύλληψη 12 ατόμων που έπαιζαν μπαρμπούτι σε δυο καφενεία του νησιού

Στη σύλληψη 12 ατόμων ηλικίας από 22 έως 65 ετών, που έπαιζαν "μπαρμπούτι" σε δύο καφενεία της Καλύμνου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του νησιού, οι οποίοι παράλληλα κατάσχεσαν και το ποσό των 5.760 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι "έφοδοι" στα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έγιναν χθες αργά το βράδυ στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών. "Στην πρώτη περίπτωση 45χρονος υπεύθυνος καφενείου είχε επιτρέψει τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού «κύβοι-ζάρια» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι στο οποίο συμμετείχαν οι δυο παίκτες. Στη δεύτερη περίπτωση 65χρονος ιδιοκτήτης καφενείου είχε επιτρέψει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι στο οποίο συμμετείχαν οκτώ παίκτες".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: