Δολοφονία 51χρονης στη Μάνδρα: Την πυροβόλησαν στο πρόσωπο – Ανοιχτό το κίνητρο της ληστείας

Δολοφονία 51χρονης στη Μάνδρα: Την πυροβόλησαν στο πρόσωπο – Ανοιχτό το κίνητρο της ληστείας
Φωτογραφία από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η 51χρονη στη Μάνδρα Eurokinissi

Την 51χρονη εντόπισε νεκρή λίγο μετά τις 6 το πρωί μία περαστική. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί δύο κάλυκες. Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ληστών

Θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας φαίνεται πως έπεσε μία 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα, στην Μάνδρα.

Την γυναίκα ανακάλυψε λίγο μετά τις έξι το πρωί μία περαστική γυναίκα που είδε έξω από την είσοδο του σπιτιού της το θύμα ανάσκελα και κάλεσε τις Αρχές, ενώ εικάζεται πως η δολοφονία έγινε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί, καθώς λίγο πριν αποχώρησε από νυχτερινή διασκέδαση που βρισκόταν με μία φίλη της για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το θύμα φέρει δύο τραύματα στο πρόσωπο από 9άρι πιστόλι, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κάλυκες. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και έχει κληθεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να συλλέξουν ό,τι στοιχείο τυχόν βοηθήσει τις έρευνες της Ασφάλειας.

Η 51χρονη είχε ένα γιο, ήταν χωρισμένη αρκετά χρόνια πριν από τον πρώην σύζυγό της που είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και πρώην παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τον οποίο φέρεται να είχε άριστες σχέσεις.

Εξετάζεται αν είχε μαζί της τσάντα, καθώς στο σημείο δεν βρέθηκε ούτε τσάντα ούτε άλλα προσωπικά της αντικείμενα, άρα το κίνητρο της ληστείας, αντίστασης και εν συνεχεία του φόνου είναι ανοιχτό.

Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να αντιλήφθηκαν το παραμικρό και οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου για να διαπιστώσουν τα κίνητρα αυτής την εν ψυχρώ εκτέλεσης, καθώς στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εξαιρεθεί τίποτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα