Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το κινητό οδήγησε στον δράστη

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται άνδρας 60 περίπου ετών που φαίνεται πως σκότωσε την εφοριακό στο Β' Νεκροταφείο - Θέλησε να πουλήσει το κινητό στην Ομόνοια

Σε ληστεία φαίνεται πως οφείλεται τελικά η στυγερή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, στις 18 Οκτωβρίου στο Β' νεκροταφείο. Ο 60χρονος που βρίσκεται στα χέρια των αρχών και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, θέλησε να πουλήσει το κινητό του θύματός του στην Ομόνοια.

Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο που είχαν οι Αρχές τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την στυγερή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη και τα όσα ακολούθησαν, είναι το στίγμα κεραίας από την Ομόνοια που έδωσε γεωγραφικό προσδιορισμό στο κινητό τηλέφωνο του θύματος στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δράστης καθυστέρησε να απενεργοποιήσει το κινητό της άτυχης κοπέλας κατά 10 λεπτά μετά την δολοφονία, κάτι που σημαίνει πως από τα Άνω Πατήσια και το Β΄ Νεκροταφείο έφτασε ταχύτατα στην περιοχή της Ομόνοιας, ενδεχομένως με κάποιο μέσο μεταφοράς, δίκυκλο ή άλλο, καθώς από κάμερες του Ηλεκτρικού και του ΜΕΤΡΟ δεν έχει καταγραφεί άτομο να εισέρχεται στους σταθμούς κρατώντας στα χέρια του μία γυναικεία τσάντα.

Μεταξύ άλλων ερευνώνται καταστήματα αλλοδαπών στο κέντρο που καταλήγουν κινητά τηλέφωνα από κλοπές, αλλά γίνονται και στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας και του κέντρου με άτομα που έχουν απασχολήσει για κλοπές και ληστείες σε πεζούς αλλά και για άτομα που υπάρχει η υποψία, κυρίως από ασιατικές χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το κινητό της έδειξε τη διαδρομή του δράστη

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: 58χρονος τοξικομανής ο κατηγορούμενος για το φόνο

ADVERTISING

SHARE: