Δολοφονία μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Δολοφονία μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όμως οι υποψίες επικεντρώνονται κυρίως σε διακινητές που για να ξεφορτωθούν τους μετανάστες τους σκότωσαν

Ανατριχιαστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν αστυνομικοί σε περιοχή βόρεια της Αλεξανδρούπολης καθώς βρέθηκαν 2 πτώματα μεταναστών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα οποία βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα (περιοχή Πόταμος).

Στο σημείο υπάρχει ένα κτίριο πολιτιστικού κέντρου που δεν λειτουργεί και φαίνεται ότι μετανάστες δολοφονήθηκαν μέσα σε αυτό. Στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας καταλήγει και ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης που εξέτασε τα πτώματα. Τα σημάδια που έφεραν προδίδουν ότι οι δυο μετανάστες βρήκαν φριχτό θάνατο από επίθεση με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο πιθανώς μαχαίρι αλλά ενδεχομένως και από χτυπήματα καθώς έφεραν πολλά τραύματα.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όμως οι υποψίες επικεντρώνονται κυρίως σε διακινητές που για να ξεφορτωθούν τους μετανάστες τους σκότωσαν ή και σε ληστές ή ακόμα και σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλους μετανάστες. Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι το συμβάν έγινε πριν από περίπου ένα μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα