Δολοφονία στη Μάνδρα: Η Ασφάλεια αναζητά κάμερες που πιθανόν κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών

Δολοφονία στη Μάνδρα: Η Ασφάλεια αναζητά κάμερες που πιθανόν κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών
Νεκρή βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού 51χρονη γυναίκα στην Μάνδρα Αττικής Eurokinissi

Η 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, με τραύματα από όπλο στο κεφάλι, στην αυλή του σπιτιού της στην Μάνδρα, είχε πάνω της τα χρήματά της και το κινητό της τηλέφωνο. Έρευνες και στον στενό κύκλο του θύματος.

Απαντήσεις σε κάμερες από την γειτονιά αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για την άγρια δολοφονία σε βάρος της 51χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή, νωρίς χθες το πρωί, στη αυλή του σπιτιού της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα, στην Μάνδρα.

Την γυναίκα ανακάλυψε λίγο μετά τις έξι το πρωί μία περαστική γυναίκα που είδε έξω από την είσοδο του σπιτιού της το θύμα ανάσκελα και κάλεσε τις Αρχές, ενώ εικάζεται πως η δολοφονία έγινε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί, καθώς λίγο πριν αποχώρησε από νυχτερινή διασκέδαση που βρισκόταν με μία φίλη της για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το θύμα έφερε δύο τραύματα στο πρόσωπο από 9άρι πιστόλι, που σημαίνει ότι θύμα και δολοφόνος ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Η 51χρονη είχε ένα γιο, ήταν χωρισμένη αρκετά χρόνια πριν από τον πρώην σύζυγό της που είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και πρώην παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τον οποίο φέρεται να είχε άριστες σχέσεις.

Το σπίτι της δεν είχε κάμερα, ωστόσο γειτονικά σπίτια και επιχειρήσεις έχουν και έτσι οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού που να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών ή την διαφυγή τους.

Στο σημείο δεν βρέθηκε τσάντα και έτσι αρχικά φάνηκε ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της ληστείας, ωστόσο το κινητό του θύματος και χρήματα, βρέθηκαν στις τσέπες της, χωρίς να έχει αποκλειστεί εντελώς στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο της ληστείας που πήγε στραβά, αλλά έχει απομακρυνθεί αρκετά από αυτή την εκδοχή.

Αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να αντιλήφθηκαν κάτι σημαντικό για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και από το εγγύτερο και ευρύτερο περιβάλλον του θύματος, αφού οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου για να διαπιστώσουν τα σαφή κίνητρα αυτής την εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν ως πλέον πιθανό πλέον να πρόκειται για έγκλημα πάθους ή έγκλημα με προσωπικό κίνητρο και αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την ζωή του θύματος και τον περίγυρό της ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα