Δολοφονία Ζέμπερη: Νέο στοιχείο και μαρτυρίες οδηγούν τις έρευνες

Δολοφονία Ζέμπερη: Νέο στοιχείο και μαρτυρίες οδηγούν τις έρευνες
Σήμερα η κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο 2ο Νεκτροταφείο Ριζούπολης. Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI// Σωτήρης Δημητρόπουλος) Eurokinissi

Η δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για "πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο", επικαλούμενη τις εκτιμήσεις των ίδιων των αστυνομικών που συμμετέχουν στις έρευνες

Νέα δεδομένα στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο δημιουργούν ένα νέο στοιχείο, καθώς και δύο μαρτυρίες, που ενδέχεται να οδηγήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του δολοφόνου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, η δικηγόροις της οικογένειας δήλωσε: «Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι, κατέθεσαν στις αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν πρόκειται για τσάντα ή πορτοφόλι, ωστόσο πρόσθεσε ότι το στοιχείο αυτό μαζί με τις μαρτυρίες μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσανατολίζονται κυρίως προς την κατεύθυνση της ληστείας, δίχως ωστόσο να παραβλέπεται και το μένος που προδίδουν τα 14 χτυπήματα εναντίον της άτυχης κοπέλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα