Δραπέτες της Αργυρούπολης: “Ντόλτσε βίτα” και λεία 400χλ ευρώ για τους διαρρήκτες

Δραπέτες της Αργυρούπολης: “Ντόλτσε βίτα” και λεία 400χλ ευρώ για τους διαρρήκτες
Το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης απ' όπου τρεις Αλβανοί κρατούμενοι κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο (ύψος 10 μέτρων) με τη βοήθεια των υδρορροών τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 Eurokinissi

Πρόκειται για την σπείρα των διαρρηκτών που είχαν ρημάξει πάνω από 70 διαμερίσματα σε Βόρεια και Νότια Προάστια, με την μέθοδο της αναρρίχησης - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τριών δραπετών και οι δύο συνεργοί τους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 5 μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές των Βορείων και Νοτίων Προαστίων της Αττικής με την μέθοδο της αναρρίχησης.

Πρόκειται για τους τρεις Αλβανούς δραπέτες του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης που ακόμα αναζητούνται και τους δύο συνεργούς τους. Μαζί είχαν διαπράξει πάνω από 70 διαρρήξεις με λεία 400.000 ευρώ και έκαναν μεγάλη ζωή με ταξίδια στα κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων και κυκλοφορούσαν με ακριβές μηχανές και αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι την 19-12-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα