Εδώ βρέθηκε το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Εδώ βρέθηκε το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το NEWS 247 στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κλιμάκιο του εγκληματολογικού συνέλεξε πειστήρια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΜΙΚΑ ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗ

Το άψυχο σώμα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε την Κυριακή στις 07.40 σε προχωρημένη σήψη, σε χωράφι πολύ κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα, στα 30 με 40 μέτρα από χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτή, κάτω από το γήπεδο της Ανατολής και τον Ιππικό Όμιλο, στη συμβολή των οδών Μιχαλητσίου και Μαβίλη.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα ορίζεται μεταξύ του γηπέδου Ανατολής και της περιοχής Κατσικά, όχι πολύ μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε από ζευγάρι, που κινούνταν στην περιοχή.

Το NEWS 247 βρίσκεται στα Γιάννενα από το απόγευμα της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμα: Αποστολή στα Γιάννενα: Ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ‘βλέπει’ αυτοχειρία


Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας αναχώρησε το κλιμάκιο του εγκληματολογικού από το σημείο, όπου βρέθηκε ο 20χρονος. Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλεξαν πειστήρια από το σημείο, τα οποία θα εξεταστούν, είπε αρμόδιος των εγκληματολογικών ερευνών στο NEWS 247.

H περιοχή είναι μια αχανής έκταση, που λόγω των έντονων βροχοπτώσεων είχε πλημμυρίσει και είχε μετατραπεί σε τεράστια λίμνη.  Γι΄αυτό ίσως και δεν μπόρεσαν νωρίτερα, τα εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ να εντοπίσουν τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

 

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε τρισάγιο από τον παπά της ενορίας, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως. Το γυμνάσιο Κατσικά κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης. “Ενα λουλούδι να αφήσουμε. Το λιγότερο”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα