Έγκλημα πάθους στη Φθιώτιδα: Τη μαχαίρωσε κι αυτοκτόνησε

Έγκλημα πάθους στη Φθιώτιδα: Τη μαχαίρωσε κι αυτοκτόνησε
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Μετά από διαπληκτισμό με τη σύζυγό του, ο 51χρονος τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές. Στη συνέχεια, πιθανότατα επειδή δεν άντεχε την πράξη του φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

Μια οικογειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης λίγο έξω από την περιοχή της Σκάλας Αταλάντης. Όπως όλα δείχνουν ένας 51χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο, μέσα στο σπίτι τους.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 11 το πρωί από περίοικους, πως ο 51χρονος δεν είχε πάει στην μεταφορική εταιρεία που διατηρεί στην περιοχή και τον έψαχναν όλο το πρωί, ενώ στο σπίτι δεν απαντούσε κανείς.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και όταν άνοιξαν την πόρτα ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα της νεκρής 42χρονης συζύγου του από πλήγματα με μαχαίρι που είχε δεχτεί και εκείνον νεκρό από αυτοπυροβολισμό, αφού ανάμεσα στα πόδια του βρέθηκε το κυνηγετικό του όπλο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 51χρονος σκότωσε την σύζυγό του πιθανόν ύστερα από κάποιον έντονο διαπληκτισμό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από τις τοπικές Αρχές για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα