Έγκλημα στην Κρήτη: ‘Συγγνώμη, δεν το ήθελα’ λέει η 26χρονη τοξικομανής

Έγκλημα στην Κρήτη: ‘Συγγνώμη, δεν το ήθελα’ λέει η 26χρονη τοξικομανής
ctetapost.gr

Στη φυλακή οδηγήθηκε η τοξικομανής που δολοφόνησε για ασήμαντη αφορμή τον γείτονά της, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του

Στον εισαγγελέα για να της απαγγελθούν κατηγορίες και ακολούθως στον ανακριτή για την απολογία της οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα η 26χρονη γυναίκα.

“Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος” φέρεται να δήλωσε λακωνικά στην απολογία της, για τη δολοφονία που διέπραξε στον Ξηροπόταμο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, καθώς πέρα από τη χρήση ναρκωτικών, έχει εμπλακεί και σε υποθέσεις ληστειών. Βρισκόταν ωστόσο εκτός φυλακής λόγω της βεβαρυμένης κατάστασης της υγείας της.

cretapost.gr

 

Τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο και αφού είχε αφεθεί εκ νέου ελεύθερη με περιοριστικούς ορους – μεταξύ των οποίων και να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ – δολοφόνησε εν ψυχρώ με μια μαχαιριά στην καρδιά 35χρονο γείτονά της και πατέρα δύο παιδιών, που της έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά της, καθώς ήταν εκτός εαυτού πιθανότατα λόγω στερητικού συνδρόμου.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του δολοφονηθέντος με καταγωγή από την Αλβανία. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα, που έμεινε πλέον μόνη με τα δύο ανήλικα παιδιά της ηλικίας 7 ετών και 15 μηνών, πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα για την πατρίδα της μαζί με τη σορό του συζύγου της για την κηδεία του.

cretapost.gr

 

Πληροφορίες / Φωτό:  cretapost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα