Έγκλημα στο Βελβεντό. ‘Ζούσε καταπιεσμένη’, λένε οι γονείς του θύματος

Έγκλημα στο Βελβεντό. ‘Ζούσε καταπιεσμένη’, λένε οι γονείς του θύματος

Εφιάλτης η καθημερινότητα της 37χρονης Ανθής από το Βελβεντό την οποία σκότωσε και έθαψε σε χωράφι ο σύζυγός της. Τι λένε οι γονείς της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στο Βελβεντό της Κοζάνης. Μετά την άγρια δολοφονία της 37χρονης Ανθής από τον 40χρονο σύζυγό της και τις αποκαλύψεις για τη ζωή της οι γονείς μέσω του δικηγόρου κινούνται ώστε άμεσα να πάρουν την επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών και να τα μεταφέρουν στο Πειραιά για να μεγαλώσουν μαζί τους.

“Ήταν επιθετικός και προσβλητικός προς την Ανθή όταν ήρθαν για τις γιορτές στον Πειραιά. Δεν θέλω ούτε να τον δω. Τι να πω τώρα στο τέρας;” είπε η μητέρα της Ανθής για τον 40χρονο Τάσο Τσουχάρα.

Μάλιστα, αστυνομικός που γνωρίζει το περιεχόμενο της ομολογίας του συζυγοκτόνου την επιβεβαίωσε: “Το ζευγάρι είχε συχνά λογομαχίες. Το Σάββατο μάλωσαν και η γυναίκα του είπε ότι θα φύγει οριστικά. Μας είπε ότι πάνω στα νεύρα του την έπνιξε”.

Ωστόσο, η οικογένεια θεωρεί ότι η δολοφονία δεν έγινε εν βρασμώ αλλά πως ήταν προμελετημένη. “Ήξερε εδώ και δύο χρόνια ότι η Ανθή ήθελε να φύγει από το Βελβεντό. Τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει ότι θα χωρίσει. Το ήξερε αυτός. Είχε το χρόνο να σχεδιάσει το έγκλημα”.

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 37χρονης, μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι “η Ανθή ζούσε καταπιεσμένη. Ο σύζυγός της δεν της έδινε χρήματα και δεν την άφηνε να δουλέψει. Τα πεθερικά της δεν της μιλούσαν. Η αδελφή της μου είπε ότι ίσως να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση γιατί δεν ήθελε πια να έχει ερωτική επαφή μαζί του”.

Μετά την τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης, η οικογένεια της 37χρονης δηλώνει πως θα επιστρέψει στον Πειραιά και ζητά την επιμέλεια των παιδιών της κόρης της. ” Θα πάρουμε εμείς τα παιδιά. Θα ζητήσουμε αμέσως την επιμέλεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα