Είχε ρημάξει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Παιανία

Είχε ρημάξει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Παιανία

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 26 περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην περιοχή της Παιανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 40χρονος Έλληνας για διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, ο δράστης κατελήφθη εντός σταθμευμένου οχήματος στο οποίο λίγο νωρίτερα είχε σπάσει το τζάμι παραθύρου της πόρτας του οδηγού. Επιπλέον, κατά μήκος της οδού, διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο, είχε παραβιάσει δύο ακόμη αυτοκίνητα. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τιμαλφή και έγγραφα, τα οποία είχε αφαιρέσει από τα προαναφερθέντα οχήματα.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, προέκυψε ότι ο δράστης προέβαινε, από τον περασμένο Μάρτιο, συστηματικά σε κλοπές από αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, κυρίως καταστημάτων. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 26 περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ADVERTISING

SHARE: