Έκκληση της Τροχαίας για αναγνώριση ηλικιωμένης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΑΡΓΟΣ-Tροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στην Άργους-Ν. Κίου 
Απρόσεκτος οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του  από παράδρομο και συγκρούστηκε με το κόκκινο Yaris το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδός Άργους-Ν. Κίου.
Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Άργους.Κυριακή 9 Απριλίου 2017.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Tροχαίο με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στην Άργους-Ν. Κίου Απρόσεκτος οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του από παράδρομο και συγκρούστηκε με το κόκκινο Yaris το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδός Άργους-Ν. Κίου. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Άργους.Κυριακή 9 Απριλίου 2017.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Το ατύχημα συνέβη απογευματινές ώρες στις 29 Σεπτεμβρίου στα Πατήσια

Ανακοινώνεται ότι τις απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, στη διασταύρωση της οδού Αγίας Λαύρας με τη Λ. Ηρακλείου, περιοχή Δήμου Αθηναίων, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά πεζή αγνώστων στοιχείων.

Η ανωτέρω παθούσα είναι ηλικίας περίπου 70 ετών, ύψους 1,55 μ., αδύνατης σωματικής διάπλασης (55 περίπου κιλά), με γκρίζα μαλλιά και γκρίζα μάτια. Την ώρα του ατυχήματος, φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα, και τζιν μπουφάν.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας της παραπάνω παθούσας, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284069, 210-5284081 και 210-5284058.

ADVERTISING

SHARE: