Έκρηξη στο εμπορικό ‘Αίθριο’: Σύμβουλος ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής ο 60χρονος τραυματίας

Έκρηξη στο εμπορικό ‘Αίθριο’: Σύμβουλος ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής ο 60χρονος τραυματίας

Ανάφλεξη σε γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στην είσοδο Ασφαλιστικού Γραφείου στο Εμπορικό Κέντρο "Αίθριο" είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός άνδρα. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο (Pics)

Συγγενικό πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ο οποίος είναι σύμβουλος ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος τραυματίας στο Αίθριο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε γραφεία πρακτορείου ασφαλειών στο εμπορικό κέντρο, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι.

Από την έκρηξη, στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, τραυματίστηκε ελαφρά ο 60χρονος, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όπως έγραψε το epoli.gr , στο εμπορικό κέντρο προκλήθηκε πανικός, καθώς στο Εμπορικό Κέντρο υπήρχε κόσμος, λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί χώροι εστίασης και ένα γυμναστήριο.

Mάρτυρας είπε στο epoli.gr πως ακούστηκαν δύο ισχυρές εκρήξεις. Ο δρόμος μπροστά από το Εμπορικό Κέντρο είχε αποκλειστεί για τα οχήματα και η κυκλοφορία επετράπη μόνο στους πεζούς, ενώ απαγόρευση υπήρξε και για τους ορόφους του Εμπορικού Κέντρου.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα