Ελ. Βενιζέλος: Κατάπιε μισό κιλό κοκαΐνη για να περάσει τον έλεγχο

Ελ. Βενιζέλος: Κατάπιε μισό κιλό κοκαΐνη για να περάσει τον έλεγχο
Κάψουλες κοκαΐνης που εντόπισε η αστυνομία στο στομάχι επιβάτη Astinomia.gr

Ο 41χρονος Ολλανδός επιχείρησε να εισάγει στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από τη Βραζιλία - Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 430 γραμμαρίων που είχε καταπιεί σε αυτοσχέδιες συσκευασίες «αυγών»

Συνελήφθη το βράδυ της Ανάστασης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένας 41χρονος Ολλανδός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Λισαβόνας Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος αλλοδαπός μετέφερε, δια της μεθόδου της κατάποσης, 40 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 430 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα