Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι, προφυλακιστέος ο Π. Μουσσάς

Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι, προφυλακιστέος ο Π. Μουσσάς
Στην Εισαγγελία Αθηνών οδηγήθηκαν σήμερα κατηγορούμενοι για εκβιασμό ο εκδότης της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ και δυο δημοσιογράφοι,Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Π. Μουσσάς για την υπόθεση των εκβιασμών μέσω ενημερωτικών sites, ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο συγκατηγορούμενοι του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Παν. Μουσσάς για την υπόθεση των εκβιαστών μέσω ενημερωτικών sites. Ελεύθεροι οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, Π. Μαυρίκος και Χρ. Φράγκου, με την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Έξω από το ανακριτικό κτίριο βρισκόταν η μητέρα του Π. Μαυρίκου η οποία φώναξε: “Έλαμψε η αλήθεια. Το παιδί μου είναι ελεύθερο. Η Δικαιοσύνη έλαμψε γιατί τον ξέχασαν όλοι επειδή είναι φτωχός”.

Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του Π. Μαυρίκου υποστήριξε: “Ο κ. Μαυρίκος είναι ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ και τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Όπως είχα δηλώσει τα στοιχεία ήταν απειροελάχιστα και αυτό διαπιστώθηκε από την απόφαση”.

Οι συνήγοροι του Χρ. Φράγκου δήλωσαν: “Αμφότεροι οι συνήγοροι υπεράσπισης φράγκου απείχαν . Ο εντολέας μας ευχαριστεί την ελληνική δικαιοσύνη που τον έκρινε ανεπηρέαστη από τη αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών”.

Υπενθυμίζουμε, πως νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, οι κατηγορούμενοι είχαν δηλώσει αθώοι, κάνοντας λόγο για διαφημιστικές καταχωρήσεις, μια διαδικασία θεμιτή και συνηθισμένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα