Ελεύθερος ο γιος του λαϊκού τραγουδιστή και ο πεθερός του

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI EUROKINISSI

Απολογήθηκαν για την υπόθεση εκβιασμών και αφέθηκαν ελεύθεροι

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών, ενώ ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο γιος του πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή και ο πεθερός του.

Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο υιό, 46 ετών, ορίστηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ αντίστοιχη τύχη είχε και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση, καθώς αφέθηκε κι αυτός ελεύθερος με εγγύηση ύψους 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Και οι δύο κατά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, από το οποίο, αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρώ.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε 49χρονος ο οποίος κατηγορείται για την έκρηξη στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γερολυμάτος: Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη

Γιος γνωστού τραγουδιστή σε σπείρα εκβιαστών. Αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός

ADVERTISING

SHARE: