Ελεύθερος ο Σαχπατζίδης

ΑΘΗΝΑ-Σε δεύτερο βαθμό θα εκδικαστεί σήμερα Παρασκευή ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Σε δεύτερο βαθμό θα εκδικαστεί σήμερα Παρασκευή ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του. Ο Γ. Σαχπατζίδης είχε καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Την αποφυλάκισή του επιχειρηματία Γ. Σαχπατζίδη, καταδικασθέντα για την υπόθεση του "μαύρου πολιτικού χρήματος" με βασικό κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο εισαγγελέας της έδρας σε προηγούμενη διαδικασία είχε εισηγηθεί την αποφυλάκιση του επιχειρηματία.

Πλέον αναμένεται να τοποθετηθεί ο εισαγγελικός λειτουργός για την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Βίκυς Σταμάτη, ενώ όπως όλα δείχνουν η σχετική απόφαση δεν θα εκφωνηθεί σήμερα από το δικαστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσοχατζόπουλος, Δίκη Τσοχατζόπουλου

ADVERTISING

SHARE: