Ενέδρα σε 63χρονο κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Τον σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ενέδρα σε 63χρονο κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Τον σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι
Αστυνομικός της ΟΠΚΕ, Αρχείο Eurokinissi

Ο 24χρονος δράστης περίμενε τον 63χρονο και μόλις είδε το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή, δεδομένης της έντασης που υπάρχει μεταξύ των δύο οικογενειών εδώ και χρόνια.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης εξαιτίας του νέου εγκλήματος που διαδραματίστηκε με θύμα έναν κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι όταν ο 63χρονος κτηνοτρόφος κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Άνω Μέρος Αμαρίου Ρεθύμνου ενώ συνοδηγός ήταν ένας 23χρονος από την Αλβανία.

Ο 24χρονος δράστης – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – μόλις είδε τον κτηνοτρόφο έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 63χρονος να βρει τραγικό θάνατο καθώς έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι ενώ ο 23χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

«Ο 63χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς έφερε μία σφαίρα στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος. Φραγκιαδάκης και συνέχισε: «Ο 23χρονος δέχθηκε σφαίρα στα πλευρά. Είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η υγεία του. Ωστόσο πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί η σφαίρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται ο 23χρονος να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για την χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση αλλά και ιατροδικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 24χρονου ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως φαίνεται οι δύο άνδρες να είχαν διαφορές από το παρελθόν καθώς το θύμα είχε σκοτώσει συγγενικό πρόσωπο του δράστη πριν αρκετά χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα