Ένοπλη ληστεία με καταδίωξη και πυροβολισμούς στην Πεύκη

Καταστήματα με χριστουγεννιάτικο στολισμό στην οδό Ερμού, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Καταστήματα με χριστουγεννιάτικο στολισμό στην οδό Ερμού, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μετά τη ληστεία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Στην Μεταμόρφωση εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι ληστές πυροβόλησαν εναντίον τους

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα την ώρα που έκλεινε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας γνωστής αλυσίδας, επί της Λ. Ειρήνης 27 στην Πεύκη. Δύο δράστες με όπλα στα χέρια αφαίρεσαν άγνωστο ποσό και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα.

Λίγο αργότερα, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις για τους δράστες εντόπισαν μία μοτοσικλέτα με τους δύο υπόπτους και τους κάλεσαν να σταματήσουν, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς.

Αμέσως μετά οι δράστες ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και διέφυγαν με κατεύθυνση το Μενίδι. Στην περιοχή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, δίχως όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

ADVERTISING

SHARE: