Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σε ανταλλακτήριο μετρητών στην Ομόνοια

Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι θρασύτατοι ληστές δεν πτοήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική παρουσία στη γύρω περιοχή λόγω της βόμβας

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς στον αέρα σημειώθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί και ενώ μόλις είχε παραδοθεί η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου εξαιτίας της βόμβας στο υπουργείο Εργασίας.

Δύο θρασύτατοι ληστές, που δεν πτοήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική παρουσία στην περιοχή, πλησίασαν δύο υπαλλήλους ανταλλακτηρίου μετρητών που βρίσκεται επί της οδού Σωκράτους 29 στο κέντρο της Αθήνας και, ενώ οι υπάλληλοι περπατούσαν με τη βαλίτσα με τα χρήματα στα χέρια, υπό την απειλή των όπλων τους λήστεψαν και αφαίρεσαν την τσάντα.

Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί πυροβόλησαν και μία φορά στον αέρα, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε μία μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας στη γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ADVERTISING

SHARE: