Εντοπίστηκε και συνελήφθη εκ νέου ο αλλοδαπός που απέδρασε από τα δικαστήρια

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Σομαλός είχε αποδράσει από τα δικαστήρια της Ευελπίδων το περασμένο Σάββατο και βρέθηκε στην Κυψέλη

Εντοπίστηκε το μεσημέρι και συνελήφθη εκ νέου ο Σομαλός που κατάφερε να αποδράσει το μεσημέρι του Σαββάτου από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών του Α.Τ. Κυψέλης, που τον είχαν οδηγήσει εκεί για να εκτελεστεί απόφαση προφυλάκισης του για υποθέσεις κλοπών, ύστερα από άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν αρχικά επιβληθεί από το Συμβούλιο Εφετών.

Τελικά, ο δραπέτης εντοπίστηκε ξανά στην περιοχή της Κυψέλης από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και συνελήφθη εκ νέου.

Την ίδια ώρα, παραμένει άφαντος ο Αρμένιος που κατάφερε να αποδράσει την ίδια ημέρα από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου είχε οδηγηθεί ύστερα από επίθεση που πραγματοποίησε με σπρέι πιπεριού σε βάρος δύο αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έλεγχο, όταν είδαν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε “φορούσε” κλεμμένες πινακίδες.

Στο πορτ παγκάζ εντοπίστηκε μία κλεμμένη τσάντα, ενώ σε βάρος του προέκυψε πως απασχολούσε από το 2012 ως δραπέτης των Φυλακών Γρεβενών, όπου κρατείτο για υποθέσεις κλοπών και αντίστασης κατά της Αρχής, είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια και ουδέποτε επέστρεψε.

ADVERTISING

SHARE: