Εντοπίστηκε εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης στην Κυψέλη

Εντοπίστηκε εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης στην Κυψέλη

Συνελήφθησαν ένας Αλβανός και δύο Έλληνες για διακίνηση ναρκωτικών, μετά από οργανωμένη επιχείρηση στην Κυψέλη, στα Πατήσια και στο Παγκράτι

Εντοπίστηκε στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης.

Συνελήφθησαν την ίδια μέρα,  μετά από οργανωμένη επιχείρηση στην Κυψέλη, στα Πατήσια και στο Παγκράτι, ένας 38χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες, ηλικίας 48 και 53 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών, επετεύχθη ο εντοπισμός των δραστών και εξακριβώθηκαν οι ρόλοι τους στο εγκληματικό δίκτυο.

Ειδικότερα, ο 38χρονος, είχε αναλάβει την νόθευση των ναρκωτικών καθώς και την διακίνηση τους ενώ με τον ρόλο των τσιλιαδόρων και των διανομέων είχαν επιφορτιστεί οι άλλοι δύο.

Από τις έρευνες σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήρης εξοπλισμός νόθευσης και τυποποίησης ηρωίνης, ποσότητα ηρωίνης βάρους 29,16 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, νοθευτική ουσία βάρους 4.965 γραμμαρίων, 6.410 ευρώ, 11κινητά τηλέφωνα και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 38χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διάπραξη όμοιων αδικημάτων και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα