Εντοπίστηκε και συνελήφθη η δραπέτης της 'Energa' με το 'βραχιολάκι'

Εντοπίστηκε και συνελήφθη η δραπέτης της 'Energa' με το 'βραχιολάκι'

Μαζί της συνελήφθη και ο σύζυγός της σε βάρος του οποίου επίσης εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του από το 2013 για την ίδια υπόθεση

Συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής στα Βόρεια Προάστια, η 43χρονη Ελληνίδα η οποία είχε παραβιάσει στις 19 Νοεμβρίου τους περιοριστικούς όρους του κατ΄οίκον περιορισμού της με ηλεκτρονική επιτήρηση, δηλαδή το περίφημο “βραχιολάκι”.

Μαζί της συνελήφθη και ο 37χρονος σύζυγός της σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τα ίδια αδικήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί και η σύζυγός του, καθώς και για σωρεία άλλων διωκτικών εγγράφων.

Συγκεκριμένα, η 43χρονη που είχε κατηγορηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση της

“Energa” και της “Hellas Power” έφυγε από το σπίτι της στο Μεταξουργείο, που τελούσε υπό ηλεκτρονική επιτήρηση, κάπου στη Νέα Φιλαδέλφεια πέταξε το “βραχιολάκι” το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκε με τον επίσης καταζητούμενο σύζυγό της από το 2013 και έκτοτε έμεναν σε σπίτι στην Κηφισιά.

Μετά από έρευνες αστυνομικών του Αναζητήσεων, εντοπίστηκαν, τέθηκαν υπό παρακολούθηση και συνελήφθησαν. Σε βάρος του συζύγου της πέρα από το ένταλμα που εκκρεμούσε για την ίδια υπόθεση, εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές από άλλες προηγούμενες, δικές του επιχειρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι υποστηρίζει η εταιρία επιτήρησης για την φυγή υπόδικου με ηλεκτρονικό 'βραχιολάκι'

Πρώτη απόδραση κρατούμενης με βραχιολάκι

ADVERTISING

SHARE: