Επεισόδια τα ξημερώματα και στα Εξάρχεια

Επεισόδια τα ξημερώματα και στα Εξάρχεια
Πορεία από ομάδες αντιεξουσιαστών και οργανώσεις της εξωκοινωβουλευτικής αριστεράς για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου την Κυριακή 6 Δεκμεβρίου 2015. Επεισόδια στα Εξάρχεια. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Μετά του Ζωγράφου την “σκυτάλη” των επεισοδίων πήραν για άλλη μία νύχτα τα Εξάρχεια

Επεισόδια σημειώθηκαν στις δύο τα ξημερώματα και κράτησαν τουλάχιστον μισή ώρα στα Εξάρχεια, όταν ομάδα νεαρών βγήκε από τα στενά της οδού Διδότου και της οδού Βαλτετσίου και άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Από το σημείο δεν έγιναν προσαγωγές, ούτε σημειώθηκαν τραυματισμοί. Σημειώνεται ότι χθες το απόγευμα είχαν σημειωθεί εξίσου σοβαρά επεισόδια στου Ζωγράφου από περίπου 1.000 αντιεξουσιαστές που προκάλεσαν μάλιστα φθορές σε δύο τράπεζες και δύο καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, με αφορμή τις αστυνομικές επιχειρήσεις για την εκκένωση καταλήψεων όπως αυτή της Βίλας Ζωγράφου.

Οι νεαροί για να αποφύγουν τυχόν προσαγωγές και συλλήψεις κατευθύνθηκαν μαζικά προς τις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα