Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας στην γαλακτοβιομηχανία "Όλυμπος" στο Καπανδρίτι

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Επτά άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στην βιομηχανία τα ξημερώματα, έδεσαν τον φύλακα και ακινητοποίησαν τρεις υπαλλήλους όμως δεν κατάφεραν να εισέλθουν στα κεντρικά γραφεία και έτσι αποχώρησαν άπραγοι

Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος», στο 27 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Καπανδρίτι.

Επτά άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν εντός του προαύλιου χώρου της επιχείρησης, ακινητοποίησαν με βία τον νυχτοφύλακα και τον έδεσαν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου εντόπισαν άλλους τρεις υπαλλήλους της επιχείρησης, τους οποίους επίσης ακινητοποίησαν με χρήση βίας.

Στη συνέχεια, οι δράστες που προφανώς είχαν ως στόχο τους το χρηματοκιβώτιο της βιομηχανίας, αποπειράθηκαν να εισέλθουν στα κεντρικά γραφεία και το λογιστήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο.

Στο σημείο ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας, χωρίς όμως να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των δραστών οι οποίοι εκτιμάται πως διέφυγαν προς την Δυτική Αττική.

ADVERTISING

SHARE: