Επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής μετά την εμπρηστική επίθεση η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγ. Τετάρτης 8 Απριλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής μετά την εμπρηστική επίθεση η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγ. Τετάρτης 8 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Τα ξημερώματα τις Πέμπτης άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυωέλη, ενώ λίγο νωρίτερα ομάδα 15 ατόμων έσπασε το γραφείο της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι

Εμπρηστική επίθεση στα ισόγεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Πριγκηπονήσων 18-20 στην Κυψέλη, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 4.20 τα ξημερώματα.

Οι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο από ένα γκαζάκι, από την έκρηξη του οποίου έσπασε ο υαλοπίνακας και προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ, ομάδα περίπου 15 ατόμων, επιτέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην διασταύρωση Κηφισίας και Γράμμου στο Μαρούσι.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία, χωρίς να τραυματιστεί κάποιο από τα μέλη του κόμματος που ήταν μέσα, ενώ δεν υπήρξε ένταση, καθώς οι νεαροί έφυγαν πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

*Φωτό αρχείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: